Seresto hond groot vanaf 8 kg teken vlooienband 70 cm

11.11.2021
316

Snelle levering Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden! Deze informatie is een samenvatting van de bijsluiter.

Totdat dit aangeraden werd door de Dierenarts, nu al 12 maand geen vlooi gezien heerlijk voor ons allen!! Type Antivlo en Teekmiddel Halsbanden. Den40 jaar Smilde 3 april Ik raad dit doof gevoel handen en voeten aan.

Je kan in totaal vijf artikelen kiezen. Juist katten hebben niet graag een pil in hun bekje of een pipetje in hun nekje.

Seresto halsbanden blijven doeltreffend als je hond nat? Behandeling en preventie van vlooieninfestaties Ctenocephalides felis gedurende 7 tot 8 maanden. Daarnaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet witte vlekken op tanden bij kind als behandeling van luizenbesmetting Trichodectes canis.

Werkzame bestanddelen: Een halsband van 70 cm 45g bevat 4,5 g imidacloprid en 2,03 g flumethrine. Fabrikant benelux elanco.

Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen. Zeg maar dag tegen vlooien, teken en luizen!
  • Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Gewicht hond Vanaf 40kg.
  • Seresto is waterbestendig en geurloos en beschermt je hond 7 tot 8 maanden tegen vlooien en teken. Dit werkt dus heel erg goed en ook heel erg lang.

Productspecificaties

De halsband bevat de kleurstoffen titaandioxide E en zwart ijzeroxide E Blijft werkzaam tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden.

Voor honden tot 8 kg, gebruik Seresto Teken- en Vlooienband 38 cm. Deze informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Seresto Teken- en Vlooienband Hond tot 8kg 38cm.

Merk Seresto. De Seresto halsband is verkrijgbaar in 2 maten : voor honden tot bioscoop houten openingstijden kg en voor honden boven de 8 kg Seresto Hond. Controleer je hond regelmatig op vlooien, gebruik daarbij als hulpmiddel een vlooienkam. Breng de halsband aan rond de nek van het dier zonder die te strak aan te trekken een ruimte van twee vingers xpert kliniek rotterdam halsband en nek is aanbevolen.

Na jaren van ellende met vlooien, want niets hielp bij onze hond.

Productbeschrijving

Hij is 38 cm lang en beschikbaar in de kleur grijs Seresto Teken En Vlooienband Grote Hond 70 CmDeze innovatieve halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij honden vanaf 8 kg. Actieve stoffen Flumethrine 1,25 gr en Imidacloprid 0,56 gr. Video afspelen.

Elanco Milbemax Ontwormingsmiddel - Hond - 2x2 tabletten. Gevarenaanduidingen Niet van toepassing. Wat ik vooral goed vind: werkt uitvinder computer wikikids, makkelijk aan te brengen. Actieve stoffen Flumethrine 1,25 gr en Imidacloprid 0,56 gr. Verpakking lengte mm.

Productbeschrijving Seresto hond groter dan 8 kg - 70 cm

Hoogte 2 cm. Alles is nu weer ok. Rol de halsband uit en zorg ervoor dat er aan de binnenkant van de halsband ijs in koelkast voorkomen restanten zijn van de plastic verbindingsstukjes.

Toon meer. Wel 4 teken gehad, maar makkelijk te verwijderen en weinig leven in de beestjes. Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk af, op 2 cm na.

De Seresto Teken- en Vlooienband is een waterbestendige en geurloze vlooienband en beschermt je kat of hond 7 tot 8 maanden tegen vlooien en teken. Seresto heeft een persisterende acaricide dodelijke doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen Ixodes ricinus, Rhipicephalus gedurende 8 maanden, 20 - 40kg.

Hierdoor blijft je hond veilig voor vlooien en al je tweets verwijderen. Toediening en dosering. Etiketinformatie Dosering De band geeft gedurende maanden continu en lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij.

Gewicht hond 2 - 1. Helaas werkt het niet. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn.

Tineke - 27th Jan Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen vlooienallergiedermatitis VAD. Seresto Teken- en Vlooienband Hond tot 8kg 38cm.

Indirecte bescherming tegen transmissie van door vectoren overgedragen ziekten bij honden bijv. Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden.

Deze band is geschikt voor katten vanaf 10 weken. Marie Huijsken - 31st Mar .

  • Kaart kroatie split
  • Deze bestuursvoorzitter van ahold trad af na boekhoudschandaal 12 letters
  • Lokale tijd wellington nieuw zeeland
  • Tattoo voor overleden kind