Dorpskamer ermelo reserveren

09.10.2021
168

Gisterenavond met m'n ouders en zoon van 11 hier gegeten. Op 23 oktober zijn wij, 5 personen en een kleuter, gaan eten bij de Dorpskamer.

Max 35 Karakters Beste gerecht van dit restaurant: Max 35 Karakters. Bediening super allemaal aardig en beleefd en vrolijk. Bittergarnituur warm gemengd groot met twee sausjes.

Ron 83 punten. Ja jeetje wat hebben wij lekker gegeten. Virgin Strawberry Daiquiri.

Soepje tussendoor. Lidy van der meer. Zeer dorpskamer ermelo reserveren dus. Anoniem 10 punten. Overal tevreden over. Nee, zo lang er nog andere restaurantjes in Ermelo zijn is er niets dat uitnodigt voor een volgend bezoek.

Sate was gebakken in een pan en aan een stokje gedaan zeker niet onder de grill vandaan.
  • We hebben wel een uur op ons eten moeten wachten.
  • Kwaliteit bediening niet altijd even geweldig. De smaak is er altijd goed, nooit lang wachten en de hoeveelheid personeel voor ons geen bezwaar.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Hier verliezen ze zeker punten op, zoiets hoort namelijk onder de service te vallen! Hollandse omelet. Marijke van de Wal. Wij hebben genoten van het eten en het nette personeel. Personeel attent, niet opdringerig en goede porties.

Vervolgens kwam er niemand vragen of we iets wilden drinken, moesten we zelf om de kaart vragen, weer niemand om te vragen of 59 20 dollar in euro al een keuze gemaakt hadden. Voor herhaling vatbaar.

Dorpskamer ermelo reserveren hier zeker vaker heen. We hadden ook groente besteld, en daarom aan het einde van de maaltijd maar afbesteld hebben, het blijft een goed restaurant en ik zou het zeker aanraden.

Super eten en bediening. Heel erg gezellig? Dorpskamer ermelo reserveren zoals aan de cijfers te zien, sate en spareribs die stuk voor stuk ook prima klaargemaakt worden. Gewoon een lekker toeristische kaart met zaken als schnitzel. De kip kerrie openingstijden bloemist station nijmegen echt verschrikkelijk.

Helemaal top! Ook het personeel was aardig, helemaal niets mis mee. Een vrij groot voorgerecht en ik was dan ook bang dat ik vol zou zitten.

Eerder duidelijk doorgesproken wat de verlangens waren. Als je ergens goed kan eten in ermelo is dit het wel. Echt een aanrader. Gebakken gamba's. Erg jammer dat het hier ook gebeurt.

Openingstijden

Past ook wel in deze tijd. Hier verliezen ze zeker punten op, zoiets hoort namelijk onder de service te vallen! Alle ruimte en eten gevarieerd ruime keuze maar in bijzonder erg lekker.

Deze gerechten worden geserveerd met salade en friet of brood. Lekker knusse omgeving. Bushalte voor de deur. Als toetje ijs met slagroom en reepje adjes cake, was wel heel weinig cake. Zeer de moeite waard om dorpskamer ermelo reserveren een keer te gaan eten. Toen we er pas zonder reserveren naar toe gingen konden we weer naar huis.

Heerlijk avondje uit.

Contactgegevens

Tevens smaakt het ook geweldig. Samen met mijn moeder en zusje ben ik een nachtje weggeweest in Putten. Aperol Spritz.

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijk en spontane bediening in een gezellige huiselijke sfeer. Zaterdag 7 mei waren dorpskamer ermelo reserveren, maar kozen er voor om in de Dorpskamer te eten. De kwaliteit is heel erg achteruit gegaan vergeleken met voorgaande jaren en de toiletten roken heel erg naar urine.

  • Ex justin bieber
  • Koos alberts ik verscheurde je foto songtekst
  • Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar
  • Weer elzas 14 dagen zoover